natuurlijke heling
en bewustwording

Els Lode

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een snelle, veilige en fijne methode dat nagenoeg elke lichamelijke en/of geestelijke issue kan veranderen.

Hypnose is niet ‘eng’ en in tegenstelling tot wat sommige mensen denken, die nog nooit een hypnosebehandeling hebben ondergaan, blijf je volledig zelf de controle houden en zullen er geen dingen gebeuren die jij niet wilt! Bij de therapeutische hypnose werken we op het probleem dat in het onderbewustzijn zit opgeslagen  en de klacht veroorzaakt. U bent volledig rustig en ontspannen, we richten ons puur op de blokkade waar je vanaf wilt. Dit alles is dus niet te vergelijken met showhypnose.

Tijdens de behandeling werk ik altijd één op één. Dit omdat we in het onderbewustzijn een  programma willen veranderen van negatief naar positief en we hierbij geen invloed willen hebben van externe factoren die hierop evt. invloed zouden kunnen hebben. Zo kan alle aandacht daar naartoe waar het gewenst is.

Internationaal Register HypnotherapeutIk  ben een Internationaal gecertificeerd en gediplomeerd hypnotherapeut  en lid van, Hypnose Vereniging Nederland; HVNL
 

Voorbeelden waarbij je hypnose toe kunt passen:


Let op wij zijn nooit een vervanging van een arts, maar een aanvulling hierop. Pijnbeheersing passen wij pas toe wanneer je uitbehandeld bent in het medische circuit en je geen passende oplossing geboden kan worden en/of geen oorzaak gevonden kan worden. Zouden we pijn verminderen/ elimineren die nog niet voldoende onderzocht is dan zouden we de oorzaak kunnen maskeren en dat is niet de bedoeling!